O nas

Podjetje Avtokozmetika MP je bilo ustanovljeno v začetku leta 2014, pod vodstvom Mateja Pavliča , z enim samim namenom – postati vodilno podjetje na področju nege vozil v Sloveniji in s svojim predanim delom zagotoviti najboljše rezultate.

Z uporabo produktov, ki sodijo v sam vrh avtokozmetike in dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, se trudimo zagotoviti najboljše rezultate in izpolniti vsa pričakovanja, predvsem pa z vsakim novim projektom poskušamo preseči samega sebe in s tem pričakovanja Vas, naših strank.
Zavedamo se, da vozila niso le prevozna sredstva, ampak so del vsakdanjega življenja, odražajo del osebnosti, v njih preživite tako del svojega dne kot tudi popotovanj, zato je pomembno da je vaše vozilo kar se da čisto, sveže, udobno in prijetno, ter da kamorkoli greste… zasije v vsej svoji luči, ko tja prispete.

Z inovativnim pristopom do vsakega vozila posebej dosegamo rezultate, ki lahko konkurirajo nivoju profesionalcev tako v evropi kot tudi drugod po svetu.

Kot prvi in trenutno edini v Sloveniji smo pridobili certifikate in potrdila o usposobljenosti svetovno priznanih znamk Car Pro in Autofinesse, ki sta trenutno vodilni podjetji pri izdelavi sredstev za nego vozil in vam preko nas zagotavljata rezultate, nad katerimi so navdušene tudi najbolj zahtevne stranke.

Specializirani smo za poliranje in zaščito vozil, nego vozil srednjega in visokega cenovnega ranga, oldtimer vozil, salonskih in razstavnih vozil, lotimo pa se seveda vsakega podviga in odprtih rok pričakujemo vsako novo potencialno stranko, ki bi rada izkusila nekaj več kot le čist avto. V preteklosti smo se lotili tudi poliranja in čiščenja plovil, tovornih vozil, motorjev, čiščenja poslovnih objektov in sedežnih garnitur, tako da nam je čiščenje vseh vrst še kako znano.

Kvalitetnim storitvam vračamo pomen.

Matej Pavlič

30 thoughts on “O nas

 1. Pingback: 43ytr.icu/j/GPoAr
 2. Pingback: glyxar.ru
 3. Pingback: abisko.ru
 4. Pingback: 2021
 5. Pingback: 2020-2020-2020
 6. Pingback: ðîêåòìåí
 7. Pingback: wwin-tv.com
 8. Pingback: Video
 9. Pingback: watch videos
 10. Pingback: Watch
 11. Pingback: watch online
 12. Pingback: 00-tv.com
 13. Pingback: we-b-tv.com
 14. Pingback: hs;br
 15. Pingback: tureckie_serialy
 16. Pingback: +1+
 17. Pingback: ++++++
 18. Pingback: HD-720
 19. Pingback: 2020

Comments are closed.