IMG_1604

Audi RS7 – Priprava salonskih vozil za prodajo

Povsem nov Audi RS7, trenutno prvi in edini na slovenskih cestah, je bil deležen našega najbolj luksuznega tretmaja za nova vozila.

Vozilo je bilo v celoti narejeno na sedežu Porsche/Audi prodajnega salona v Ljubljani.

Po pripravi vozila smo opravili dvo stopenjsko poliranje vseh površin, za odstranitev vseh površinskih prask in manjših defektov nastalih pri transportu. Vse površine so bile nato zaščitene s produkti proizvajalca Carpro Cquartz, ena izmed trenutno najboljših zaščit na voljo pri nas.

Zaščitene so bile vse barvane površine, stekla, platišča, pragovi, prostor okoli motorja, vse plastike in usnje v notranjosti.

Kot pooblaščeni izvajalec zaščite Cquartz Finest, nudimo 24 mesečno garancijo na vse zaščitene površine.

IMG_2095

CG university

Jeseni smo obiskali evropsko podružnico enega izmed največjih podjetij na trgu avtokozmetike- Chemical guys (distribucijski center za celotno evropo se nahaj na Nizozemskem ).
Gre za enodnevno šolanje oziroma tečaj, ki ga prirejajo vodilni v podjetju skupaj z njihovimi priznanimi mojstri, v sodelovanju z preostalimi udeleženci s celotne države.
Skozi dan smo obdelali tako teoretičen del poliranja, brušenja, in ostale veje nege vozil, nato pa smo se vsega lotili tudi v praksi. Pod budnim očesom profesionalcev smo s preostalimi tečajniki obdelali 3 avtomobile, sam sem delal na Porscheju 911 , na pomoč pa priskočil tudi na Audi RS5 in Audi a6.
Imeli smo možnost preizkusiti vse produkte proizvajalca Cehmical guys, vse različne polirne stroje in pripomočke, obdelali smo različne tehnike, ter spoznali »detailing« nasploh, namreč na Nizozemskem je to zelo dobro razširjen posel. 
Ob koncu dneva smo tudi pridobili certifikat o uspešno opravljenem tečaju.

IMG_6691

Porsche carrera 911 4S

Porsche 911 je bil v preteklosti slabo spoliran, poznale so se grde sledi neustreznega poliranja, ki jih je
bilo potrebno odstraniti. Avto smo v celoti očistili od znotraj navzven, nv notranjosti je bilo osveženo
usnje in preostali deli notranjosti. Zunanjost je bila temeljito oprana, in odstranjena vsa
kontaminacija, ter pripravljena na poliranje. Opravili smo dvostopenjsko poliranje za odstranitev 90%
površinskih prask in defektov, ter povrnitev sijaja. Končni zaščitni premaz je bil carpro cquartz
keramični premaz. Prav tako zaščitene tudi ostale površine, s čimer smo lastniku olajšali nadaljnje
vzdrževanje.

IMG_1588 meganers (11)

Renault megane RS –Paket FINEST

Renault Megane RS je bilo novo vozilo, skorajda direktno iz salona, pripeljano k nam da dodatno poudarimo to da je avto nov.Temeljito smo očistili celoten avto in prostor okoli motorja, odstranili sledi transporta vozila ter razmastili vse površine. Opravili smo enostopenjsko fino poliranje kot pripravo na nadaljnjo zaščito Cquartz FINEST. Zaščitili smo stekla , platišča in plastike, ter barvane površine s keramičnimi premazi linije Cquartz FINEST. S tem smo še bolj poudarili sijaj in globino barve, ter z zaščito dosegli odpornost na manjše praske in vse zunanje vremenske vplive. Umazanija se tako ne bo sprijemala s površino, vozilo pa bo dlje časa ostalo čisto. Lastniku smo s tem omogočili lažje nadaljnje vzdrževanje vozila. Tretma zajema tudi 2-letno garancijo na obstojnost kermičnega premaza cquartz FINEST.