IMG_7247

Golf VII GTI voskanje

Golf VII GTI, ki je praktično že od novega zaščiten z nano premazi, se je vrnil na obisk pred poletjem. Celotna zunanjost je bila temeljito očiščena, ker je na avtu že predhodna zaščita pa trdovratne umazanije skorajda ni bilo.Odstranili smo nekaj pikic zračne rje in katrana. Zatem smo vozilo povoskali s 100% carnauba voskom, dva tanka sloja sta pripomogla k visokemu sijaju in gladki površini. Prav tako premazana tudi platišča in plastike in urejeni vsi ostali detajli.

Audi S8

Audi S8 čiščenje notranjosti/zunanjosti.

Audi S8 , 5.2 V10 je bil deležen čiščenja usnjene notranjosti. Z namenskimi produkti in sredstvi so bili očiščeni vsi usnjeni predeli, torej sedeži, vratne tapete, sredinski naslon, volan, prestana ročica. Prav tako očiščena tudi preostala notranjost. Z balzamom smo zaščitili usnje, kar pripomore k prožnosti usnja, preprečuje nadaljnje nabiranje umazanije . Očiščena so bila vsa stekla ter kompletna zunanjost.

1920404_679397778842517_8425826892975959174_n

Sodelovanje pri snemanju…

Prisotni smo bili na snemanju reklamnega oglasa za T-2 TOP4 s snemalno ekipo Bright Visuals. Skrbeli smo za čist vozni park med snemanjem reklame v nočni izmeni. Vsa vozila smo pred snemanjem očistili z brezvodno tehniko čiščenja primerno za manj umazana vozila. Skozi snemanje ki je potekalo skozi celo noč smo popravljali malenkosti kot so prstni odtisi, nabiranje rose, sledi vožnje po mokri cesti in pa poskrbeli za nekaj detajlov da so vozila zasijala pod lučmi in pred kamerami.